Equip INPForense

Som experts en Neuropsicologia Clínica i especialitzats en Psicologia Forense, amb més de vint anys d’experiència en l’àmbit clínic públic

Realitzem valoracions de diagnòstic i oferim informes forenses per a litigis de distinta índole

Noemí Cerulla Torrente


Doctora en Psicologia Clínica i de la Salut per la Universitat Autònoma de Barcelona. És experta en Neuropsicologia Clínica pel Consejo General de Psicologia i pel Col·legi de Psicòlegs de Catalunya. Especialitzada en Psicologia Forense pel Col·legi de Psicòlegs de Catalunya.

Ha desenvolupat la seva tasca professional especialment en el camp de la valoració neuropsicològica de malalties neurodegeneratives i ha realitzat recerca sobre el chemobrain, en relació amb els efectes cognitius del tractament en el càncer de mama.

Cristina Torres-Rivas


Doctora en Psicologia amb distinció internacional per la Universitat Ramon Llull i la Harvard University, on va rebre formació d'investigació en neurociència. És experta en Neuropsicologia Clínica reconeguda a nivell nacional (Consejo General de Psicología de España) i a nivell autonòmic (COPC). Especialitzada en Psicologia Forense pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya. La seva trajectòria inclou una àmplia experiència en els trastorns mentals greus i en les malalties neurodegeneratives. Participa de la investigació en neurociències i és autora de diversos articles publicats a revistes científiques.